Belevenis

Uw belevenis buiten de deur! Altijd al een droom geweest?

Inka heeft ervaring met het begeleiden van haar clientèle. Na uw make-over is het mogelijk dat u met Inka op stap gaat. Zij is al meerdere keren met elegante, stijlvolle en sportieve dames wezen winkelen, uit eten gegaan, naar een theater of bioscoop geweest.

U kunt uw wensen voor deze belevenis met een gerust hart met Inka bespreken, zowel telefonisch als per email. Samen bepaalt u hoe de dag er uit zal gaan zien en welke vergoeding daarbij hoort.

Is dit uw eerste keer of wilt u niet (direct) naar buiten, dan is dat geen enkel probleem. Inka heeft direct naast de discreet gelegen studio ook een prachtige tuin waar u ongestoord uw eerste stappen buiten kunt zetten. Onnodig te zeggen dat Inka met grote zorg aandacht besteedt aan de sessies en uiterst discreet omgaat met al uw wensenInka Houtzager
Inka is gespecialiseerd in Transgender make-over en Crossdresser make-over met hart, ziel en begrip. In haar make-over atelier is alles realiseerbaar voor de man die het leven zo af en toe door de ogen van een vrouw bekijkt.

Een mooie en professioneel gemaakte fotoshoot van u als vrouw kan zowel in de studio als op locatie.

Discreet en vertrouwen
De professionele make-over van man wordt vrouw vindt u bij Inka Houtzager.

Inka staat garant voor:
• 100% Veiligheid
• 100% Professionele kwaliteit
• 100% Discretie

Contact
Inka Houtzager
Noorddijk 32
3284LC Zuid-Beijerland

+31(0)6 - 23 21 89 79
info@transgendermakeover.nl

KVK: 53393643
BTW: NL850864859B01

Website: BAMeffect.nl